Èxtasi i terror en la ment de Déu

IMG_9024Dissabte al CCCB en el marc del festival Kosmopolis vam tenir ocasió de fer un viatge a l’interior de la ment de Werner Herzog, acompanyats per Paul Holdengräber i amb parades a Bad Lieutenant, l’estupidesa de les iguanes i les persones, la manca de fe del Papa Ratzinger, la pena de mort, la sexualitat de Klaus Kinski, la naturalesa salvatge, Bruno Ganz, Internet i els mòvils, el camins que es fan a peu, els viatges a Mart, la por, i la poètica de la veritat. Resumint: èxtasi i terror en la ment de Déu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s