Recomanacions de l’Asian Film Festival Barcelona 2017

Asian_Film_Festival_2017Els amics dels Cinemes Girona m’han demanat que faci una llista de recomanacions de l’Asian Film Festival que hi té lloc aquesta setmana, i que no para de créixer en qualitat i propostes cada any. Aquí us deixo alguns títols que penso poden ser interessants.

Ta’ang, Wang Bing

Gran oportunitat de veure la peça més recent d’un dels grans documentalistes del cinema actual, el xinèsWang Bing, que a  Ta’ang mostra la situació d’una minoria ètica birmana que s’ha de refugiar a la xina.

 

The Rehearsal, Alison MacLean

La directora Alison Maclean, coneguda com a realitzadora de videoclips, ens explica en el segon llargmetratge de ficció una història amb reminiscències de la popular “Fama”d’Alan Parker. Una mostra del cinema que avui es fa a Nova Zelanda.

 

A Father’s Will, Bakyt Mukul and Dastan Zhapar Uulu

Les antigues repúbliques soviètiques de l’Àsia Central compten amb unes cinematografies poc conegudes encara entre nosaltres, però que cada any ens sorprenen amb la seva mirada. A Father’s Will és un bon exemple d’aquesta manera de fer cinema. El film, que va ser triat pel Kirguizistan per representar el país als Oscars 2016, va ser premiat com a millor opera prima al festival de Montreal.

 

Don’t tell, Tori Garret

Opera prima de la directora australiana Tori Garret, que ha destacat amb aquest film de baix pressupost que tracta sobre un cas real d’una dona que va patir abusos sexuals quan era menor d’edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s