El ballarí Sergei Polunin

Suspendre’s a l’aire

Amb l’ajuda del fotògraf David Lachapelle, el ballarí Sergei Polunin va voler plasmar amb aquesta coreografia els sentiments que el van portar a renunciar a la seva carrera, davant la sorpresa de tothom. Polunin, comparat amb Nijinsky i Nureyev, ha estat el ballarí principal més jove de la història del British Royal Ballet i una figura de la dansa amb la fama d’una estrella del rock. En el preciós vídeo de Lachapelle, Polunin expressa amb el seu cos l’esforç, el patiment, la pressió de ser el millor ballarí del món. I si en voleu saber més detalls, podeu anar a veure el documental “Dancer”, d’Steven Cantor, on a més de conèixer la seva història, podreu deixar-vos meravellar encara més per aquest cos i la seva capacitat de suspendre’s en l’aire.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s