Greta Garbo & Cecil Beaton

Dimecres passat vaig llegir un capítol del llibre ‘La ciudad solitaria’ d’Olivia Laing on explica que Greta Garbo, després de retirar-se del cine i instal.lada a Nova York, es dedicava a passejar hores i hores sola pels carrers de la ciutat. Hi ha moltes fotos que en deixen constància perque els fans i els paparazzis la seguien sovint. Vaig entrar a buscar alguna foto d’aquestes a google i en vaig trobar una altra on se la veu acompanyada de Cecil Beaton.

En una d’aquestes maravelloses sincronies que es donen a vegades, l’endemà de llegir aquesta història, vaig veure dins la Mostra Fire un documental molt interessant sobre Cecil Beaton que explica, entre moltes altres coses, que a pesar de ser “molt homosexual” (segons les seves pròpies paraules), es va enamorar de la Garbo i li va acabar proposant matrimoni.

I de sobte aquesta foto que vaig trobar per atzar ha guanyat una nova dimensió…

 35265957_10156279582613444_3388016704419266560_n.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s